9 makeup fails waarbij je ogen er bijna van uitrollen (+FOTO’S)

Make-up is een kunstvorm die perfectie en precisie vereist, maar soms gaan dingen niet helemaal zoals gepland. We hebben allemaal wel eens een make-up blunder gehad, maar de volgende negen voorbeelden tillen het begrip “make-up fails” naar een heel nieuw niveau. Zit je klaar? Hier komen 9 make-up fails waarbij je ogen er bijna van uitrollen!

1. Overdreven Wenkbrauwen
Sommige mensen nemen het tekenen van hun wenkbrauwen iets te serieus. Of ze nu te donker, te dik, of te ongelijk zijn, het resultaat kan echt onnatuurlijk zijn. Een subtiel potloodstreepje is vaak al genoeg.

2. Contouren als een Landkaart
Contouren kan wonderen doen voor je gezicht, maar als het te overdreven wordt, lijk je meer op een geografische kaart dan een mens. Less is more!

3. Oranje Foundation
De verkeerde tint foundation kiezen kan je huid een oranje gloed geven. Het is alsof je bent ondergedompeld in een pot met zelfbruiner. Altijd je foundation matchen met je huidskleur!

4. Spider Lashes
Mascara kan je ogen prachtig accentueren, maar te veel lagen mascara kan je wimpers aan elkaar laten plakken. Het resultaat? Spinnenpoten in plaats van wimpers.

Bekijk de meest verschrikkelijke foto’s op de volgende pagina!


play-sharp-fill