95% heeft het fout – Hoeveel B’s zijn er verstopt in deze foto print?

De technologie heeft in een rap tempo ons dagelijks leven over genomen. Zo neemt het aantal mensen dat naar zijn of haar smartphone en tablet kijkt nog steeds toe. De telefoon (smartphone) neemt ook de auto over, aangezien er steeds meer nieuwe apps in te app store te vinden zijn. Steeds meer onderzoeken wijzen uit dat wij binnenkort niet meer zelf hoeven na te denken, aangezien computers, tablet, smartphones en apps het meeste denkwerk voor ons doen.

De foto test op de volgende pagina is een bijzonder goed voorbeeld van. Het bekijken van deze eenvoudige foto print kost je maar een aantal seconden maar je hersenen worden door deze foto afdruk geactiveerd wanneer je gefocust blijft. De laatste tijd zie je steeds meer foto afdrukken met dit soort hersenoefeningen.

Volgens Neuropsychologisch onderzoekers is dit een positieve trend omdat zo onze hersenen geprikkeld worden zonder gebruik te maken van een natuurlijke concentratie pil. Op de volgende pagina vind je de foto afdruk met de oefening die de meeste mensen niet kunnen oplossen. Kijk snel of jij deze wel kan oplossen.


play-sharp-fill