99% van de mensen weet niet wat dit symbool op hun servies betekent. Weet jij het wel?

Het gebruik van servies lijkt wellicht simpel, maar wie van ons heeft zich niet ooit afgevraagd wat precies wel en niet in de vaatwasser mag? Etiketten op ons serviesgoed en bewaardozen zouden in principe duidelijkheid moeten geven over hoe we ze moeten gebruiken en onderhouden, maar helaas creëren ze soms alleen maar meer vraagtekens. In deze moderne tijden komen we allerlei symbolen en uitdrukkingen tegen op ons servies, waardoor het soms een uitdaging kan zijn om te ontcijferen wat ze nu precies bedoelen.

Mysterieuze symbolen en termen ontcijferen
Van het raadselachtige symbool van een glazen vork tot uitdrukkingen als “vaatwasmachinebestendig” en “vaatwasser veilig”, het is niet altijd duidelijk of je servies wel veilig in de vaatwasser kan worden gezet. In dit artikel gaan we de diepte in van de wereld van serviesetiketten en bieden we inzicht in wat deze symbolen en termen betekenen.

Zorg voor je servies en behoud het vertrouwen in je vaatwasser
Zo kun je met een gerust hart je vaat doen, terwijl je er ook voor zorgt dat je servies veilig en duurzaam blijft, ongeacht of het wel of niet in de vaatwasser mag. Herken jij wat dit label betekent?

Lees snel op pagina twee om er vandaag nog achter te komen!


play-sharp-fill