Zij smeert haar nagels in met vaseline. De reden zal je nooit verwachten

Bijna iedereen heeft wel een potje vaseline in huis staan, en dat is maar goed ook. Het is namelijk niet alleen goed voor je huid, maar je kunt het ook gebruiken om veel problemen op te lossen. Van gespleten haarpunten tot het repareren van ritsen tot het verlichten van rugpijn, noem maar op! Er zijn nog veel meer handige weetjes van vaseline waar je misschien nog nooit aan gedacht hebt.

1. Littekenverzorging
Zelfs de kleinste littekens kunnen erg vervelend zijn, vooral als er een bult ontstaat. Als je een snee of een korstje hebt waar je last van hebt, is dit de oplossing. De volgende keer dat je je weer brandt of krabt, breng dan wat vaseline aan! Dit houdt de huid rond de wond gehydrateerd en soepel. Het is de beste manier om de vorming van littekens en knobbels te voorkomen. Vaarwel lelijke littekens, en hallo, mooie, soepele huid!

2. Droge huid en hielkloven
Je hebt waarschijnlijk gemerkt dat je handen en voeten in de winter erg droog kunnen zijn en dat je hielen kunnen beschadigen door de kou. Rondlopen met gebarsten hielen kan vreselijk pijnlijk en ongemakkelijk zijn, dus je wilt het zo snel mogelijk verhelpen. Gelukkig is vaseline een van de beste vochtinbrengers die er is. Het kan helpen om de droge huid van je voeten te hydrateren en het er weer gezond uit te laten zien. Je hoeft het alleen maar ’s avonds op je voeten aan te brengen, elke dag, tot je merkt dat je voeten genezen zijn. Je hebt geen dure voetcrème nodig, vaseline is gewoon een van de beste behandelingen voor droge voeten.

3. Gespleten haarpunten
Je hebt waarschijnlijk gemerkt dat je handen en voeten in de winter erg droog kunnen zijn en dat je hielen kunnen beschadigen door de kou. Rondlopen met gebarsten hielen kan vreselijk pijnlijk en ongemakkelijk zijn, dus je wilt het zo snel mogelijk verhelpen. Gelukkig is vaseline een van de beste vochtinbrengers die er is. Het kan helpen om de droge huid van je voeten te hydrateren en het er weer gezond uit te laten zien.

Je hoeft het alleen maar ’s avonds op je voeten aan te brengen, elke dag, tot je merkt dat je voeten genezen zijn. Je hebt geen dure voetcrème nodig, vaseline is gewoon een van de beste behandelingen voor droge voeten.

Ontdek meer verbazingwekkende manieren om vaseline te gebruiken op de volgende pagina. Vooral nummer 11 zal je absoluut verbazen.


play-sharp-fill