Met dit simpel trucje is jouw Airfryer in 3 minuten schoon en dat zonder te schrobben!

Inmiddels is denk ik iedereen wel bekend met de Airfryer en kunnen we wel stellen dat de meeste bezitters een haat-liefdeverhouding hebben met het huishoudelijke apparaat, want wat kan het toch een mega handig apparaat zijn! De een kan echt niet meer zonder het apparaat en maakt er de meest bijzondere baksels mee, terwijl de ander hem alleen maar gebruikt omdat ze geen friteuse in huis willen, omdat ze de geur vies vinden en een gezonder alternatief zoeken. Toch kan de airfryer ook flink stinken…

- Advertentie -

- Advertentie -

Je zult er misschien nog niet bij stilgestaan hebben, maar ook een simpel en handig apparaat zoals de Airfryer moet gewoon onderhouden en schoongemaakt worden. En dan heb ik het niet over een keukenpapiertje door het de bak halen als het eenmaal afgekoeld is, maar echt een grondige schoonmaakbeurt. Als je dit niet doet, zal het apparaat een stuk korter te gebruiken zijn en kan het echt flink stinken in huis, dan wanneer je het netjes bijhoudt, door inderdaad na iedere keer gebruiken er een papiertje doorheen te halen en het apparaat regelmatige een goede beurt te geven.

Je kan delen en de bijbehorende accessoires van het apparaat in de vaatwasser zetten of afwassen, maar dan wordt het nog steeds niet helemaal schoongemaakt, want ook de binnenkant van de het apparaat verdiend om schoon gemaakt te worden. De vraag is nu alleen: hoe doe je dat dan? “Moet ik dan moeilijk gaan doen en flink schrobben, want daar heb ik geen zin in?” Geen zorgen, wij hebben een trucje gevonden waardoor de gehele Airfryer binnen no-time helemaal schoon is en je niet hoeft te schrobben. Wat je precies moet doen en wat je nodig hebt?

Lees gauw verder op de volgende pagina.

- Advertentie -
- Advertentie -