Slaapexpert: “Met deze simpele truc val jij binnen een minuut in slaap”

Het is beangstigend hoeveel mensen aan slapeloosheid lijden. Bijna een kwart van de Nederlanders van 25 jaar heeft slaapproblemen. Dus hoe kunnen we stoppen met het tellen van schapen en gewoon een verdomd goede nachtrust krijgen?

- Advertentie -

Late nacht onzin
Technologie. Experts wijzen eerst naar mobiele telefoons. We zijn op een punt beland dat we onze telefoons niet meer los kunnen laten, zelfs niet als we zonder hen naar het toilet moeten. Als we na een vermoeiende dag in bed klimmen, waar grijpen we dan naar? Een boek om onze oogleden net zo snel te laten vallen als ons boek uit onze handen valt? Nee. De meesten van ons halen onze telefoon tevoorschijn en beginnen te scrollen in de eindeloze stromen van internet onzin.

Laten we zeggen dat het sociale media sites zijn, online games die nooit eindigen, of zelfs maar een verzameling van dieren foto’s; deze gewoonten zijn killing onze slaappatronen. Ze voeden slapeloosheid en vernietigen uiteindelijk de manier waarop we functioneren op een dagelijkse basis.

Bedden zijn om in te slapen, niet om in te sms’en. Lees gauw verder op de volgende pagina om een unieke methode te leren zodat je in slechts 60 seconden in slaap valt.

- Advertentie -
- Advertentie -