Vergeelde kussens zijn binnen een mum van tijd weer stralend wit dankzij deze handige tip

- Advertentie -

- Advertentie -

Zeg nou zelf, hoe lang slaap jij al op jouw huidige hoofdkussen(s) en hoe vaak heb je het al gewassen in de periode? De kans is groot dat je dit nog nooit of hoogstens 1 keer gedaan hebt. De kussens zullen dus inmiddels wel gele plekken bevatten of misschien zelfs al volledig vergeeld zijn. Dit zijn signalen dat het hoog tijd wordt om de hoofdkussens te wassen.

Hoofdkussens moeten net als ander textiel regelmatig worden gewassen om huisstofmijt, speeksel, snot en zweet te verwijderen. Sterker nog er wordt een advies gegeven om hoofdkussens elke 6 maanden te wassen en na 2 jaar te verwisselen. Dit klinkt natuurlijk als veel werk, waardoor het misschien makkelijker lijkt om nieuwe kussens te kopen, maar het schoonmaken van kussens echt niet zo moeilijk. Daarbij scheelt het een hoop geld en elke euro die je kan besparen is er één!

Het is altijd fijn om op een hoofdkussen te liggen dat zo schoon en fris ruikend is, dat het lijkt alsof je hem net gekocht hebt. Na verloop van tijd kan het echter voorkomen dat zweet en andere natuurlijke oliën in het kussen terecht komen, zelf als je één of meerdere kussenslopen gebruikt, waardoor er een onaangename gele verkleuring plaatsvindt. Gelukkig hebben wij een manier gevonden waardoor het reinigen van kussen appeltje eitje is. Na het lezen en toepassen van deze tip hebben we daar geen last meer van, want voor je het weet zijn ze weer zo goed als nieuw!

Je komt erachter op de volgende pagina, lees dus snel verder.

- Advertentie -
- Advertentie -