WOW! Ze drinkt al een maand lang 2 keer per dag dit drankje en de kilo’s vliegen eraf!

Nu dat we in het nieuw jaar zitten, zijn steeds meer mensen bezig met hun gezondheid en gewicht. Zelf ben ik ook steeds meer bezig met mijn gezondheid, en sinds ik dat doe zit ik echt veel lekkerder in mijn vel.

Het is algemeen bekend dat gezond, regelmatig eten en elke dag actief bezig zijn belangrijk is voor je lichaam. Nu sprak ik laatst met een trainer van de sportschool waar ik train en hij vertelde mij dat je het proces van kilo’s kwijtraken kunt versnellen door twee keer per dag een zelfgemaakt drankje te drinken.

Ik was hier erg sceptisch over, want zo makkelijk kan het toch niet gaan? Ik nam de proef op de som en begon een maand geleden het drankje te drinken. Daarnaast bleef ik sporten en hield ik mijn normale eetpatroon aan. Nu, een maand later, ben ik 6 kilo lichter, en ik weet zeker dat dit door het drankje komt.

Vanwege haar goede ervaring met dit drankje besloot ze het te delen. Lees verder op de volgende pagina hoe je dit detox drankje zelf maakt.


play-sharp-fill