Anne: “Ik mag van mijn buurman mijn eigen tuin niet meer in”

Het begon allemaal toen mijn buurman het waagde om mij te verbieden mijn eigen tuin te betreden, allemaal vanwege zijn blaffende hond. Ja, je leest het goed – zijn hond kon mijn tuin niet aan en dat resulteerde in absurde taferelen waar ik nooit op had gerekend!

Over het hek geschreeuw
Elke keer dat ik een voet in mijn tuin zette, begon zijn hond als een bezetene te blaffen en schreeuwde mijn buurman over het hek naar mij alsof ik een bende indringers leidde. Alsof dat nog niet gek genoeg was, kreeg ik ook de volle laag als ik probeerde mijn gras te maaien. De man was vastbesloten om zijn territorium te verdedigen, zelfs als dat betekende dat hij mij en mijn grasmaaier tot vijand verklaarde.

Sluipen door mijn eigen tuin
Als mijn nieuwe reddingshond en ik wat quality time wilden doorbrengen in mijn eigen tuin, moesten we ons als ninja’s gedragen. Sluipend en op onze tenen, probeerden we onopgemerkt te blijven om de hond en zijn baasje niet te storen. Maar dat was tevergeefs, want zelfs mijn onschuldige hondentraining leidde tot een scheldkanonnade over het hek.

Lees het verhaal verder op pagina twee!


play-sharp-fill