Dermatologen onthullen geheimen om van donkere kringen af te komen

Donkere kringen behandelen
Het positieve aan het hebben van donkere kringen onder de ogen, is het feit dat het gedeeltelijk zelf thuis te behandelen is. Let er wel op dat je er niet permanent van af komt, maar dat het een tijdelijke oplossing is om van de donkere kringen te komen. Zo kun je bijvoorbeeld een gekoeld voorwerp, of bijvoorbeeld gesneden komkommer, op je ogen leggen zodat je de ogen afkoelt, maar ook zodat de wallen wat minder opgezet zijn. Ook kun je gebruikte theezakjes die gekoeld zijn gebruiken voor op je ogen om de zwellingen en de kringen te verminderen.

Daarnaast is het ook enorm belangrijk om in de avond genoeg te slapen, maar ook voldoende water op een dag te drinken zodat niet alleen jij, maar ook je huid goed gehydrateerd blijft. Verder is het ook belangrijk dat je let op hoeveel zout en alcohol je consumeert, maar ook dat je over het algemeen een gezonde levensstijl hebt en al je vitamines en voedingsstoffen binnenkrijgt.

Behalve de natuurlijke middelen om van je donkere kringen af te komen, heb je uiteraard ook cosmetica wat je kunt gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld je donkere kringen wat minder opvallend maken door concealer te gebruiken wat het beste bij je huidskleur past. Ook heb je bepaalde oogcrèmes die de donkere kringen over een langere periode kunnen verminderen.

- Advertentie -