Deze vitamines kunnen er mogelijk voor zorgen dat je de hele zomer GEEN last meer hebt van muggen. PRECIES wat ik nodig had!

Ik heb het al eens gezegd, maar zal het nog eens zeggen. Muggen zijn verschrikkelijk. Het constante gezoem en jeukerige bultjes.Terwijl de standaard muggensprays best effectief zijn, en in veel gevallen ook nog betaalbaar, neemt niet weg dat het gezond is om dit binnen te krijgen.

Deze bestrijdingsmiddelen bevatten vaak veel schadelijke chemicaliën, die gevaarlijk kunnen zijn als je hier teveel van binnenkrijgt. Deze stoffen kunnen zelfs door de huid opgenomen worden. Hoewel er in Nederland slechts 25 soorten verschillen muggen voorkomen, waarbij er slechts twee kunnen steken, zijn er wereldwijd honderden soorten muggen.

Het is daarom belangrijk dat je weet hoe je muggen zelf kunt bestrijden. Je kunt natuurlijk een hor kopen, maar dit zal je niet de hele dag kunnen beschermen. Benieuwd welke vitamines kunnen helpen tegen deze irritante beestjes? Kijk snel de volgende pagina!

- Advertentie -