Geweldig! Deze winkel verkoopt deze week grote en spotgoedkope LED kerstbomen voor buiten

Ben jij al bezig met je kerstversiering? Dan weet je dat lichtjes hier natuurlijk onlosmakelijk mee verbonden zijn. Je buitenboel een beetje gezellig maken rond de kerst hoort er dan ook gewoon bij.

- Advertentie -

Bij VidaXL verkopen ze nu vanaf 1,8 meter hoge LED kerstbomen voor buiten en dat voor een spotprijsje, omdat je er maar 29,95 betaalt. Ter vergelijking: een dergelijke boom kan normaal gesproken zo 100 euro kosten. Als het niet meer is!

Gezellig gevoel

Laat al je vrienden en familie de kerstsfeer zien met deze outdoor led kerstboom. De 500 witte led lichtjes hangen in de vorm van een kerstboom, waardoor deze prachtige boom ’s nachts ook goed zichtbaar is! Met de warme led verlichting geeft deze gelijk een gezellig gevoel.

Jaloerse buren

Dankzij de lange kabel van 10 meter kan je gemakkelijk het juiste plekje vinden. Het bestaat uit 10 verschillende slingers van 48 led lichtjes, met 20 lichtjes in de piek. Hiermee versier je je voortuin zo dat iedereen die op bezoek komt met een goed humeur binnenkomt. Al je buren zullen jaloers zijn en je vrienden en familie zouden willen dat zij het zo hadden aangepakt! Wil jij ook zo een geweldige verlichte kerstboom voor in je tuin? Wees er dan snel bij, want ze zijn maar beperkt op voorraad via deze webshop.

Neem een kijkje op deze pagina en koop vandaag nog jouw LED kerstboom voor in de tuin. Gezellig!

- Advertentie -
- Advertentie -