Dit gebeurt met je lichaam als je knoflook en honing 7 dagen op een lege maag eet
Een van de meest gebruikte ingrediënten in bijna alle keukens is knoflook. Het is populair omdat het goed smaakt en smaak toevoegt aan veel gerechten. Daarnaast heeft knoflook ook veel gezondheidsvoordelen. Het eten van rauwe knoflook kan veel medische aandoeningen helpen, en zelfs artsen bevelen het aan. Het kan u helpen hoge bloeddruk en cholesterol te verlagen, hartaandoeningen en hartaanvallen te voorkomen.
Dit is ook erg nuttig bij het verminderen van de effecten van atherosclerose. Alleen een teentje knoflook kan helpen bij het oplossen van dagelijkse gezondheidsproblemen zoals hooikoorts, diarree, verkoudheid, griep, insectenbeten en schimmelinfecties. Knoflook kan ook helpen bij het verlichten van symptomen van artrose en diabetes. Het is een uitstekende booster voor het immuunsysteem en kan zorgen voor volledige ontgifting. Hoe je deze booster moet maken?