Doorgedraaide moordenaar gaf gebrek aan geslachtsgemeenschap de schuld van brute slachting van gezin en twee jonge kinderen

Toen een gebroken Kate Kasten haar man Kory verloor aan kanker, moest ze hun twee kinderen alleen opvoeden. Kory was de liefde van haar leven geweest en had zes jaar gestreden voordat hij in het voorjaar van 2017 op 43-jarige leeftijd aan de ziekte bezweek. Haar vrienden en familie waren verbaasd over hoe positief ze bleef, maar ze vertelde hen dat Kory had gezegd dat hij niet wilde dat ze verdrietig zou zijn. In plaats daarvan wilde hij dat ze leefde – en liefhad – want het leven was te kort om iets anders te doen.

- Advertentie -

Toen ontmoette Kate, 37, vrachtwagenchauffeur Richard Darren Emery tijdens een concert. Ze begonnen te daten en hij trok in bij de weduwe en haar zoon, Jonathan, 10, en achtjarige dochter Zoe in hun huis in St Charles, een voorstad van St Louis in Missouri. Jonathan hield van superheldenkostuums, videospelletjes en Lego, terwijl Zoë hockey speelde en graag trampoline speelde en knutselde. Emery had ook een zoon uit een eerdere relatie.

Met Kerstmis 2018, nadat het stel ongeveer anderhalf jaar samen was geweest, trok Kate’s 61-jarige moeder, Jane Moeckel, bij hen in terwijl ze herstelde van een heupoperatie. Op 28 december ging Emery, toen 46, naar een pokertoernooi in een plaatselijke bar. Kate wilde dat hij die avond thuis zou blijven, maar hij ging uit en dronk flink. Lees verder op de volgende pagina wat er gebeurde dit verwacht je echt niet.

- Advertentie -
- Advertentie -