DRAMA: Wasbeer verminkt gezicht van meisje, 13 jaar later komt haar wens uit…

Charlotte Ponce was pas drie maanden oud toen zij het slachtoffer werd van een gruwelijk ongeluk waarbij haar gezicht zo erg werd verminkt, dat de baby bijna niet meer te herkennen was. Dit was echter niet de daad van een mens, maar van een huisdier en nee niet een standaard huisdier als een hond of kat, maar een wasbeer…

Charlottes ouders zullen heel wat nachten wakker hebben gelegen over het feit dat ze ooit een wasbeer als huisdier in huis hebben gehaald. Wat er precies gebeurde dat de wasbeer de kleine Charlotte aanviel? Nadat de ouder hun dochter een flesje melk hadden gegeven, spuugde zij de laatste slok uit en die liep langs haar wang. De wasbeer ontdekte dit, raakte geobsedeerd door de lucht van de melk, sprong op Charlotte en verminkte haar gezicht door de bijna de gehele rechterkant van haar gezicht af te bijten.

Voogdij

Haar biologische ouders verloren de voogdij over Charlotte en haar oudere broer onmiddellijk na het afschuwelijke incident. Charlotte en haar broer kwamen bij andere familieleden wonen, namelijk Ponce (57) en Timothy (66). Door de aanval van het “huisdier” verloor Charlotte haar rechteroor, neus en een deel van haar lippen en wang. In feite, overleefde ze de aanval bijna niet en zal voor de rest van haar leven met deze verminkingen moeten rondlopen.

Het resultaat: tientallen operaties aan Charlottes gezicht om alles to mooi mogelijk te maken voor het meisje. Je zal denken dat opgroeien met een verminkt gezicht en tientallen operatie je de hoop langzaam verliest, maar Charlotte bleef hoop houden en zelfs dromen! En na lang wachten kwam haar droom uit. Wat dat is en hoe het inmiddels met Charlotte gaat?

Je komt er allemaal achter op de volgende pagina, lees dus snel verder!

- Advertentie -
- Advertentie -