Familie pakt weer uit met grootse kerstlichtshow op huis (video)

Iedere dag selecteren wij voor u een opmerkelijke video die volgens ons de moeite waard is. Vandaag: Texaanse familie pakt weer uit met grootse kerstlichtshow op huis. De familie Storms uit Austin, Texas heeft door de jaren heen een reputatie opgebouwd met overdadige kerstverlichting op hun huis, gecomponeerd op muziek. Dit jaar gebruiken ze het nummer Let It Go uit de film Frozen voor de lichtshow.

De buurt vindt het lichtspektakel prachtig. Buren, familie en vrienden zetten campingstoelen buiten om naar de show te kijken. Het is een geweldige buurtactiviteit. Het optuigen van de kerstverlichting is veel werk, de familie begint al in februari. Dit jaar was het extra ingewikkeld omdat er veel losse andere kleuren in zitten die apart bediend worden. Bekijk de spetterende kerstlichtshow op de volgende pagina.

Energiezuinig
Je zou denken dat de familie Storms een gepeperde stroomrekening krijgt, maar dat valt erg mee. “Het zijn allemaal LED-lampjes”, legt Storms uit. “Ter vergelijking: in onze kerstboom binnen hebben we normale lampjes en die vreten meer stroom dan de hele lichtshow buiten. De computer die de show speelt is een energiezuinige netbook die het stroomverbruik laag houdt.”

Bekijk de beelden hieronder:

- Advertentie -
- Advertentie -