Geweldig: Deze sterrenhemel laserprojector moet je hebben en je koopt deze gewoon bij de Action

Het lijkt misschien alsof een sterrenhemel laserprojector iets is wat je normaal gesproken alleen in een kinderkamer gebruikt. Hier waren wij ook van overtuigd, tot we dit exemplaar van de Action tegenkwamen.

En hoewel je deze projector dus inderdaad prima in de kinderkamer kan neerzetten, zijn de projecties zo gaaf dat ze eigenlijk wel in iedere kamer van je woning geweldig staan. Wat dacht je van in je slaapkamer, bijvoorbeeld? Of in de badkamer om naar te kijken als je van een heerlijk warm bad geniet?

Goedkoper alternatief

We zien steeds vaker dat mensen dure LED-verlichting in hun plafond laten installeren om op deze manier een ‘sterrenhemel’ effect te krijgen. Wat veel mensen vergeten is dat deze manier definitief is en het is met recht een drama als een van de lichtjes het een keer begeeft. Daarnaast is het installeren van dergelijke verlichting peperduur. Je moet dit dan ook maar net kunnen betalen.

Projector

Deze projector kost je maar 29,95 en geeft je kamer met recht een prachtig sterrenplafond waar je naar kan kijken. Met 10 verschillende lichtstanden, die je gemakkelijk met de afstandsbediening instelt, zorgen de lasers en ledlichten voor een magische sfeer in iedere ruimte. De projector is ook uitgerust met bluetooth, zodat je via je smartphone of tablet je favoriete muziek kan afspelen. Leuk voor in de kinderkamer, maar wij als volwassenen zien dit ook wel zitten!

Let op:

De laserprojector is beperkt te krijgen via de webshop van de Action. Ze gaan alleen reuze snel, dus wees er snel bij als je er zelf een wil kopen of voor iemand anders.

Kijk snel op deze pagina om je eigen laserprojector te kopen. Dat is nog eens genieten!
play-sharp-fill