Gezwollen benen en voeten? In deze gevallen is er een onverwachte natuurlijke remedie

Gezwollen benen en voeten kunnen vaak een bron van ongemak en zorg zijn voor velen. Gelukkig zijn er natuurlijke remedies die verlichting kunnen bieden en kunnen helpen bij het verminderen van de zwelling, zonder dat er toevlucht hoeft te worden genomen tot medicatie. In dit artikel bespreken we enkele verrassende en onverwachte manieren om dit alledaagse probleem aan te pakken.

1. Houd Je Voeten omhoog:
Een eenvoudige, maar effectieve techniek om zwelling te verminderen is het regelmatig omhoog houden van je voeten en benen. Door je benen iets hoger dan je hart te plaatsen, kan het lichaam beter omgaan met het afvoeren van overtollige vloeistoffen uit de extremiteiten. Dit kan eenvoudig worden gedaan door kussens te gebruiken ter ondersteuning terwijl je rust.

2. Hydratatie met Komkommerwater:
Komkommer bevat antioxidanten en silica, die beide kunnen helpen bij het verminderen van ontstekingen en het bevorderen van vochtafdrijving. Snijd enkele plakjes komkommer en voeg ze toe aan een kan water. Laat het een tijdje trekken en drink gedurende de dag om gehydrateerd te blijven en de zwelling te verminderen.

Lees snel verder op de volgende pagina.


play-sharp-fill