HANDIG: Met dit draadloze apparaat van de Action hoef je nooit meer iets op te pompen

Een auto- of fietsband oppompen is zo ongeveer het laatste waar je zin in hebt. En naar een tankstation rijden om een euro te betalen voor een hap met lucht is natuurlijk ook van de zotte. Je eigen pomp bij de hand hebben is dan precies wat je nodig hebt en je kan deze ook nog eens inzetten zoals je het zelf handig vindt! 

Met deze draadloze en krachtige luchtcompressor van de Action, pomp je elke auto- of fietsband in een handomdraai op. Maar hij kan meer… Wat dacht je van vakantie?! Ook hier draagt hij zijn steentje bij met het oppompen van je luchtbed, voetbal of opblaasbare rubberboot. Hij kan het allemaal dankzij de verschillende meegeleverde opzetstukken.

Automatisch

Wil je een band oppompen, dan gebeurt dit geheel automatisch met deze luchtcompressor van QLT. Hij is voorzien van een LCD-scherm en heeft ingebouwde ledlampjes. Hierdoor is hij zeer gemakkelijk in gebruik, dag en nacht. Het enige wat je hoeft te doen, is de gewenste druk in te stellen en de pomp doet de rest. Hij schakelt automatisch uit wanneer de gewenste druk is bereikt.

draadloze luchtcompressor in hand

Draadloos

De luchtcompressor is draadloos, dus je kan hem overal gebruiken. Wat een uitkomst! En als de batterij leeg is, laad je hem gemakkelijk op via de meegeleverde USB-kabel.

Wil jij deze handige, draadloze luchtcompressor ook in huis halen? Neem dan snel een kijkje op deze pagina! 
play-sharp-fill