Huidexpert waarschuwt: “Koop deze lippenbalsems en shampoo’s niet!”

We gebruiken dagelijks een scala aan verzorgingsproducten, zoals shampoos, crèmes en lippenbalsems, zonder echt te weten wat er precies in deze producten zit. Als we allemaal scheikundigen zouden zijn, zouden we waarschijnlijk anders denken over het gebruik van deze producten. Hoewel ze beloven de oplossing te zijn voor bepaalde “problemen”, worden mogelijke bijwerkingen voor ons lichaam vaak in de doofpot gestopt.

Bianca, een van onze lezeressen, heeft een onaangename ervaring gehad en is op onderzoek uitgegaan. Haar huid is onherstelbaar beschadigd en ernstig geïrriteerd geraakt. Lees verder om enkele verontrustende bevindingen te ontdekken over de ingrediënten die voornamelijk aanwezig zijn in haar- en verzorgingsproducten.

Veel commerciële verzorgingsproducten bevatten chemicaliën en synthetische ingrediënten die mogelijk schadelijk kunnen zijn voor onze huid en algemene gezondheid. Het gebrek aan transparantie in de industrie betekent dat consumenten vaak niet op de hoogte zijn van de exacte samenstelling van de producten die ze dagelijks gebruiken. Bewustwording van deze ingrediënten is essentieel om gezondere alternatieven te kunnen kiezen.

Bekijk wat er in zit op de volgende pagina!


play-sharp-fill