Hun 3 kinderen kwamen om door een vreselijk auto-ongeluk. 6 maanden later, overkomt de ouders het onmogelijke…

Ik kan me niet voorstellen hoe erg het moet zijn of één of meerdere kinderen te verliezen. Het is een gedachte waar je liever niet aan denkt. Veel ouders denken niet dat ze in staat zouden zijn om door te gaan met leven, maar Chris en Lori deden dat wel. Zij verloren hun drie kinderen Kyle (5), Emma (4) en Katie (2) in mei 2007. Toen moeder Lori met haar drie kinderen naar huis reed, botste plotseling een vrachtwagen op de gezinsauto. De vrachtwagen met een lading van ruim 20 ton reed maar liefst 110 kilometer per uur. Het is een tragisch maar bijzonder verhaal, en het is lang geleden dat we een verhaal zoals dit tegen zijn gekomen.

Lori wist niets meer van het ongeluk; haar man Chris moest haar vertellen dat hun geliefde kinderen waren overleden.

Het bleek dat de vrachtwagenchauffeur al eerder beboet was voor te hard rijden. Hij werd schuldig bevonden aan de dood van de drie kinderen.

In Amerika rijden veel chauffeurs te snel omdat ze betaald worden op basis van de hoeveelheid gereden kilometers. Na het ongeval probeerde het koppel om de wetgeving in de vrachtwagenindustrie te veranderen, in de hoop dat ze hiermee levens zouden redden. Maar zes maanden na het ongeval gebeurde er iets onverwachts, iets dat Lori en Chris hoop gaf… Bekijk de video op de volgende pagina.


play-sharp-fill