Jouw slaaphouding kan veel over jouw persoonlijkheid onthullen!

De manier waarop we slapen is iets waar we geen invloed op hebben. Wanneer we diep in slaap vallen, is het lichaam onder controle van het onderbewustzijn. Die bepaalt wat de beste positie is om de nacht door te komen. Daarom zegt een slaaphouding veel over onze gedachte, zorgen en alle andere dingen die ons bezighouden als we wakker zijn. Kortom het zegt veel over onze persoonlijkheden. In onze slaap dwalen gedachten af, worden dromen en nachtmerries actief en het gevoel voor oordeel is niet langer in onze controle. Als je dus in een open houding slaapt zegt het iets over jouw gedachten en een gesloten slaaphouding, zegt weer iets anders. Benieuwd wat? Eerst moet je bedenken hoe jij elke morgen wakker wordt en of je ook zo in slaap valt.

1. Foetushouding.

Dit is als jouw volledige lichaam opgerold ligt. Je hebt je armen om je tegen je borst aanliggen en je knieën opgetrokken tot ongeveer dezelfde hoogte. Het lijkt bijna alsof je het koud hebt en jezelf tegen de wind beschermt. Mensen die op deze manier slapen hebben fantastische karaktereigenschappen. Ze zijn sterk aan de buitenkant, kunnen de hele wereld aan, maar zijn extreem gevoelig aan de binnenkant. Ze zullen nooit hun diepste gedachten uiten, zijn gevoelig voor emoties (voelen die ook diep) en zijn gehecht aan de mensen van wie ze houden. Helaas worden deze mensen vaak pijn gedaan, maar dit zorgt er wel voordat ze sterk genoeg zijn om weer op te staan en door te gaan.

2. Koninklijk.

Slaap jij op je rug met jouw handen en voeten naast je? Dan ben jij een koninklijke slaper. Deze positie mag er dan erg stijf en saai uit zien, maar schijn bedriegt: dit zijn de sociaalste mensen in jouw kring! Deze mensen barsten van het zelfvertrouwen en hebben, meestal, niet te verbergen. Ze zijn sociaal en houden ervan om te mingelen. Ze hebben een open persoonlijkheid en worden vaak ‘een open boek’ genoemd. Ze zijn actief in hun sociale kringen en er zijn maar weinig dingen die hun dwars zitten. Het

3. Zeester.

Dit is een slaappositie waarbij je zowel op je buik als op je rug kan slapen. Het enige wat telt: je neemt zoveel mogelijk ruimte in beslag. Jouw benen en armen liggen in de vreemdste posities om maar zoveel mogelijk ruimte te benutten. Zeesterren zijn ontzettend ontspannen, zorgeloos, en joviaal van nature. Het voor andere zorgen zit hen in het bloed en staan dan ook voor iedereen klaar. Zij zijn degenen die voor door het vuur gaan en er niets voor terugverwachten. Hun zorgeloze aard maakt ze zo vrij als een vogel en de slaappositie bewijst dat nogmaals.

Jouw slaaphouding nog niet gevonden? Lees snel verder op de volgende pagina.


play-sharp-fill