Dit gebeurt met je lichaam als je knoflook en honing 7 dagen op een lege maag eet

Een van de meest gebruikte ingrediënten in bijna alle keukens is knoflook. Het is populair omdat het goed smaakt en smaak toevoegt aan veel gerechten. Daarnaast heeft knoflook ook veel gezondheidsvoordelen. Het eten van rauwe knoflook kan veel medische aandoeningen helpen, en zelfs artsen bevelen het aan. Het kan u helpen hoge bloeddruk en cholesterol te verlagen, hartaandoeningen en hartaanvallen te voorkomen.

Dit is ook erg nuttig bij het verminderen van de effecten van atherosclerose. Alleen een teentje knoflook kan helpen bij het oplossen van dagelijkse gezondheidsproblemen zoals hooikoorts, diarree, verkoudheid, griep, insectenbeten en schimmelinfecties. Knoflook kan ook helpen bij het verlichten van symptomen van artrose en diabetes. Het is een uitstekende booster voor het immuunsysteem en kan zorgen voor volledige ontgifting. Hoe je deze booster moet maken?

Rauwe knoflook en honing; hoe gebruik je het?

Knoflook kan het beste rauw worden gegeten omdat allicine, het actieve ingrediënt in knoflook, zijn eigenschappen verliest tijdens de verwerking. Als je knoflook op een lege maag eet, is dat ook de beste keuze, want als de maag niet tevreden is, neemt het lichaam gemakkelijker voedingsstoffen op. Hak 2-3 teentjes knoflook fijn en meng met een eetlepel honing. Door dit mengsel elke dag te consumeren, voelt u zich energieker en veel gezonder.

Knoflookmengsel bij verkoudheid, griep en keelpijn gebruiken, dat lees je op de volgende pagina.


play-sharp-fill