Man gooit de taart in het gezicht van zijn vrouw op de trouwdag: ze vraagt ​​de volgende dag de scheiding aan

- Advertentie -

Een trouwdag is een van de meest leuke dagen in je leven. Althans dat zou zo moeten zijn, Je droom wordt werkelijkheid je gaat trouwen met de liefde van je leven. Je hebt er altijd over gedroomd dat je een prachtige dag hebt en dat je de rest van je leven gelukkig bent met je partner.

Bij een huwelijksdag zijn er meestal ook wat traditionele gebeurtenissen die op dat moment gehouden worden. Denk aan niet slapen met je aanstaande de dag ervoor, of iets ‘ouds’ van een oma of opa aan doen. Het gooien van een boeket is natuurlijk ook een dan de dingen die je vaak ziet, net als het gooien van taart in het gezicht van de echtgenoten. Alleen dit keer is het gigantisch misgegaan bij het bruidskoppel.

De hoofdpersoon van dit verhaal heeft dit soort gewoontes nooit gewaardeerd en heeft haar toekomstige echtgenoot altijd gesmeekt om haar dergelijke martelingen te besparen. Waarom zou je tenslotte het kapsel en de make-up van een vrouw verpesten op de dag dat ze zich een echte prinses voelt? Echter de man heeft hier geen gehoor aan gegeven en het liep volledig uit de hand. Bekijk en lees verder op de volgende pagina.

- Advertentie -
- Advertentie -