Met deze anti-snurk dekbedden is je snurkende partner eindelijk stil en je koopt ze voor een prikkie bij de Action

Wakker liggen omdat je partner snurkt is een drama. Zelfs al heb je het idee dat je niet wakker bent geworden, is snurken een aanslag op je nachtrust en dus ook op je algehele gezondheid. Ook de ‘snurkende helft’ heeft flink wat slaaptekort te verduren.

- Advertentie -

Wist je dat snurken een tal van oorzaken heeft? Een van de meestvoorkomende is een allergische reactie op iets zich er in je slaapkamer bevindt. Huisstofmijten zijn een hele grote boosdoener voor een verstopte neus, maar ook de vulling van je de dekbed kan een oorzaak zijn voor je snurkende partner.

Waar vind je een dergelijk dekbed

Het nadeel van een zogenaamd hypo-allergeen of huisstofmijt vrij dekbed is dat ze meestal flink aan de prijs zijn. Niet zo gek, want kwaliteit mag iets kosten! We zijn om deze reden alleen maar gelukkiger als je zoiets kan vinden voor een vriendelijke prijs. Zoals deze anti-allergie dekbedden van de Action.

Hoe zorgen huisstofmijten voor snurken?

Als je allergisch bent voor huisstofmijt en je ademt deze in, dan zwellen je neus en keelslijmvliezen op. Om deze reden kan je dus heel erg veel last krijgen van snurken. Veel mensen hebben niet door dat ze allergisch zijn voor de mijten.

Ben ik allergisch voor huisstofmijt?

Heb je veelvuldig last van hooikoorts of ben je allergisch voor bepaalde dieren? Dan is er een dikke kans dat je ook niet tegen huisstofmijten kan. Dit geldt ongeveer voor 15 procent van de Nederlanders. Het gesnurk van je partner kan dus een simpeler op te lossen zijn dan dat je iedere avond op de bank gaat liggen.

Zacht en huisstofmijt vrij

Een bijkomend voordeel van deze dekbedden is dat ze heerlijk zacht zijn. Naast dat je partner (of jijzelf) een stuk minder last heeft van snurken kan er dus ook gewoon heerlijk onder geslapen worden. Ze zijn ook nog eens veerkrachtig, luchtig en vochtregulerend. Klachten zoals nachtzweten of ‘bibberen van de kou’ zijn dus ook verleden tijd.

All Year

De dekbedden zijn van warmteklasse twee. Dit betekent dat ze het hele jaar door, tijdens ieder seizoen te gebruiken zijn. Zeker als je gewoon een normale slaapkamertemperatuur hebt. Het is dus een win-win, voor jou en je partner! Slaap lekker.

Beperkt verkrijgbaar

Wil jij ook een van deze anti-allergische dekbedden? Wees er snel bij, want ze zijn beperkt verkrijgbaar via de webshop van de Action. Je hebt ze in verschillende maten, dus er is er een voor op ieder bed.

Wie kan er wel een goede nachtrust gebruiken? Neem snel een kijkje op deze pagina om van het gesnurk van je partner af te komen. Trusten alvast!

- Advertentie -
- Advertentie -