Met déze SUPER tips verdrijf je snel die vieze gourmetlucht uit huis

3.Afwasblokjes in huis?
Afwasblokjes zijn een stuk veelzijdiger dan je misschien denkt. Uiteraard gebruik je ze in de afwasmachine, maar ze kunnen je dus ook helpen om die vervelende gourmetlucht uit je huis te krijgen. Wat je moet doen? Na het eten en natafelen, zet je een pannetje met water en een afwasblokje op het fornuis. Zet het fornuis op de lichte stand of op licht vuur, laat het z’n werk doen.

- Advertentie -

4. Trek in koffie?
Misschien wil er wel iemand een lekker bakje koffie na het gourmetten. Dat komt even goed uit, want door de geur van de koffie verdwijnt ook de gourmetlucht. Wil er niemand koffie dan kun je altijd nog gewoon koffie zetten en die daarna even in een schaal of iets anders gieten.

5. Steek nog wat extra kaarsen aan
Een paar kaarsen aansteken is natuurlijk al heel sfeervol, maar het kan je ook goed helpen om de gourmetlucht te laten verdwijnen. Steek de kaarsen aan met een lucifer en laat deze zolang mogelijk aan voordat je de lucifer dooft. Dit helpt ook goed om de gourmetlucht te laten verdwijnen.

Met deze tips moet het geen probleem zijn om de gourmet lucht snel weer uit je huis te krijgen. Deel ze met je vrienden en familie op Facebook, want deze tips moet iedereen kennen!

- Advertentie -
- Advertentie -