Moeder weigert haar dochter suiker te laten eten, jaren later is dit het resultaat!

Gezondheidsfanaat Shannon Cooper besloot haar kind anders op te voeden vanaf de dag dat ze geboren werd. We weten allemaal dat baby’s niet met een handleiding geboren worden, dus Shannon koos ervoor om haar dochter Grace nooit suiker of koolhydraten te geven als onderdeel van een strikt eetplan. Toen de media eenmaal lucht kregen van Shannon haar strikte dieet voor haar dochtertje, werd de moeder overladen met vele reacties, zowel positief als negatief. Shannon is er trots op dat ze deze beslissing heeft genomen omdat het interessante resultaten heeft gehad voor Grace.

Het klinkt vrij controversieel, want waarom mag jij als moeder wel suikers en koolhydraten maar verbiedt je je kind van jong af aan dit te eten? De Australische Shannon Cooper maakte weldegelijk met voldoende voorkennis en ervaring deze beslissing. De uit Brisbane afkomstige vrouw heeft haar hele volwassen leven een gezonde interesse in voeding gehad.

Zo onderzocht ze bijvoorbeeld hoe sommige producten invloed kunnen hebben op het lichaam. Volgens haar kan voedsel iemands lichaam ofwel positief voeden ofwel vergiftigen. Zij gelooft hier sterk in, en daarom nam zij een beslissing die niet alleen een grote impact op haar leven had, maar ook op die van haar toekomstige dochter.

Al jaren voordat Shannon moeder werd, leefde ze al naar het motto: “Je bent wat je eet!” Het voedsel dat de dieren die wij consumeren eten, kan ook onze gezondheid sterk beïnvloeden. Zo bevatten scharreldieren en kippen meer voedingsstoffen dan dieren die in kooien worden gehouden.

Shannon wilde dit idee uittesten bij haar dochter door vanaf dag 1 haar dochter alleen maar diervriendelijke, biologische en suiker- en koolhydraatvrije producten te eten en drinken te geven. Zo kon ze zien of het daadwerkelijk verschil maakt als je alleen maar dit soort producten nuttigt.

Lees snel verder op de volgende pagina.

- Advertentie -