Nooit meer lijden! Ontdek de 7 ongelofelijke natuurlijke remedies die jouw kater in één klap verlichten!

Een avond vol feestelijkheden kan de volgende ochtend resulteren in een onaangename verrassing: een kater. We hebben allemaal wel eens die dag meegemaakt waarop we opstaan met een uitgedroogde keel, bonzende hoofdpijn en een onrustige maag. Maar maak je geen zorgen, dokter Metro heeft de beste remedies voor je kater op een rijtje gezet. In plaats van simpelweg een pilletje te nemen, kiezen we liever voor natuurlijke oplossingen. Hoewel er geen wondermiddel is om een kater te genezen, kunnen deze zeven voedingsmiddelen en drankjes je katerdag een stuk draaglijker maken.

Asperges – Een verrassende remedie
Zuid-Koreaanse wetenschappers hebben onderzoek gedaan naar de effecten van aspergescheuten op menselijke levercellen. Het blijkt dat de aminozuren en mineralen in asperges kunnen helpen bij het sneller herstellen van een kater. Bovendien beschermen asperges de levercellen tegen de giftige stoffen in alcohol.

Eieren – Voedzaam herstel
Eieren bevatten ook nuttige aminozuren, zoals taurine en cysteïne, die kunnen helpen bij het overwinnen van een kater. Cysteïne helpt bij het afbreken van ethanal, het afbraakproduct van alcohol dat verantwoordelijk is voor de kater. Taurine stimuleert daarnaast de lever en vermindert zo de kans op leveraandoeningen als gevolg van de schadelijke effecten van alcohol.

Op de volgende pagina lees je welke andere natuurlijke remedie er is voor je kater!


play-sharp-fill