Dit lijkt op een normale woonwijk, maar kijk wat er gebeurt als de verlichting aan gaat…

- Advertentie -

Net als je denkt dat je alles hebt gezien qua kerstverlichting, bewijzen de bewoners van deze woonwijk dat het nog spectaculairder kan… Dit is ongelooflijk!!

De mensen uit deze buurt creëerden gezamenlijk een gesynchroniseerde lichtshow van ongekende grootte. Door nauw samen te werken aan dit prachtige project, waren ze in staat om het ondenkbare te doen — een gesynchroniseerde lichtshow creëren op “Wizards of Winter” van het Trans-Siberian Orchestra.

Het is ongelooflijk wat een goede samenwerking en een hoop vastberadenheid allemaal kan doen. Zou dit de beste lichtshow zijn tot nu toe? Veel mensen vinden van wel en daar zijn wij het absoluut mee eens. Moet je eens zien hoeveel tijd en werk hierin heeft gezeten! Bekijk de prachtige beelden op de volgende pagina.
Daarnaast moet het ongelooflijk goed hebben gevoeld voor alle mensen die aan deze lichtshow hebben meegewerkt. Wat vind jij? Laat het weten in de reacties en deel de vreugde van de feestdagen verder door deze video te delen met je vrienden op Facebook!

- Advertentie -
- Advertentie -