Oeps! Kleding gekrompen in de was? Doe dit trucje dan heel snel om het terug te draaien

Gekrompen kleding is een frustrerende realiteit waar velen van ons helaas bekend mee zijn. Hoe vaak hebben we niet met teleurstelling gekeken naar een lievelingsshirt of die speciale broek die net wat te warm gewassen werd? Of het nu gaat om een favoriet truitje dat zoveel herinneringen herbergt, of dat dure kledingstuk waarvoor je hebt gespaard en dat perfect zat voor dat ene ongelukkige wasbeurtje, het is ontzettend balen.

Je zou bijna denken dat je er niets meer mee kunt en overwegen het verdrietig weg te gooien. Maar voordat je die stap neemt, is er goed nieuws: er zijn manieren om gekrompen kleding weer tot leven te brengen. Ja, je leest het goed! Er is een oplossing die je wellicht kan helpen je gekrompen schatten te redden.

Wasverzachter om de dag te redden
Ja, je leest het goed: wasverzachter! Dit alledaagse huishoudelijke product kan wonderen doen met gekrompen kleding. Het staat waarschijnlijk al in een kastje in je huis, en het kan je favoriete kledingstukken redden. Als je geen wasverzachter bij de hand hebt, kan babyshampoo ook werken.

Hoe werkt het? Dat zie je op de volgende pagina.


play-sharp-fill