Omdat ik geen kind kon krijgen binnen het huwelijk, stemt mijn moeder toe dat mijn zusje zwanger is van mijn man

In 2017 ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven. We hadden een goed leven en werkten beiden fulltime. In huis hadden we een huishoudster die ons leven makkelijker maakten door schoon te maken en te koken. Die huishoudster was eigenlijk mijn zusje. We werkten van 0800-1700 namelijk, ik soms wel wat langer. Mijn man was tevreden en ik ook.

Alles ging goed totdat mijn moeder een keertje ons kwam bezoeken en tot de ontdekking kwam dat ik zelf niet kookte en dat een ander ook de huishoudelijke taken deed. Ze klaagde bitter en mijn man, die er nooit problemen mee had gehad dat ik niet kookte, begon zich ongemakkelijk te voelen bij mijn zusje die hielp met koken en andere huishoudelijke klusjes. Het eerste wat mijn moeder deed, was mijn zusje het huis uit schoppen. We waren het er allemaal over eens dat ze zou komen, koken, het huis opruimen en weggaan in plaats van bij ons te blijven.

Na een tijdje vertrok mij zusje en mijn man adviseerde om mijn jongere zusje bij ons te laten logeren, omdat mijn moeder daar geen problemen mee zou hebben en ze net klaar was met haar studie. Ik was blij met deze regeling, want telkens als mij man bij ons thuis op bezoek komt, zorgt ze ervoor dat ik me met andere dingen bezighoud, terwijl zij voor het huis zorgt.

Twee maanden nadat mijn jongere zus bij ons thuis was komen wonen, werd ik overgeplaatst van mijn werk. Ondertussen worstelden we met het krijgen van kinderen. We gingen naar verschillende doktoren en deskundigen, maar ze konden niets verkeerds vinden in zowel mijzelf als mijn man. Mijn moeder werd ongeduldig, maar mijn man troostte me altijd en zei dat Gods tijd het beste was.

Gewoonlijk kom ik elk weekend naar huis om mijn man te zien en ga ik maandagochtend terug, maar na een tijdje adviseerde mijn man om mijn bezoek eens in de twee weken te maken, aangezien we elke dag videobellen. Ik was niet achterdochtig tot ik op een dag thuiskwam en merkte dat iemand onze echtelijke kamer deelde met mijn man.

Ik belde mijn zus om te vragen of mijn vermoeden juist was, maar zij zei dat er niemand in het huis sliep, behalve mijn man en zijzelf. Ik vroeg het ook aan mijn buren en zij zeiden dat ze niets verdachts hadden opgemerkt. Meer hierover leest je op de hiernavolgende pagina.


play-sharp-fill