OPGEBIECHT: “Mijn vriendin wist niet dat ik haar op OnIyFans had gezet”

Ik heb een geheim dat ik met niemand kan delen. Het is een geheim dat me elke dag kwelt en me doet afvragen of ik ooit de moed zal hebben om het op te biechten. Ik heb mijn vriendin, Julia, in het geheim op 0nlyFans gezet en verdien duizenden euro’s per maand aan haar foto’s en video’s. Het begon allemaal als een idee om wat extra geld te verdienen, maar het liep al snel uit de hand.

In het begin dacht ik dat Julia het wel zou begrijpen. Ze was altijd al erg zeker geweest over haar lichaam en vond het leuk om sexy foto’s van zichzelf te maken. Ik dacht dat ze het niet erg zou vinden als ik wat extra geld zou verdienen door haar foto’s op 0nlyFans te zetten. Dus begon ik foto’s van haar te maken en ze op het platform te posten. Ik verdiende al snel veel geld en het voelde geweldig.

Maar toen kwam de dag dat Julia erachter kwam. Ik zal nooit vergeten hoe boos en verdrietig ze was toen ze het ontdekte. Ze voelde zich gebruikt en verraden. Ik probeerde het uit te leggen, maar het leek allemaal alleen maar erger te maken. Ze was boos op me en zei dat ik moest stoppen met het gebruik van haar foto’s. Ik was er kapot van. Ik had nooit de bedoeling gehad om Julia pijn te doen. Ik wilde alleen maar wat extra geld verdienen.

Lees verder op de volgende pagina!

- Advertentie -