Slechts 1% van de mensen kan binnen 10 seconden het missende nummer vinden

Zoekplaatjes en puzzels hebben iets magisch waardoor ze ons keer op keer weten te boeien. Op de redactie worden we altijd bijzonder enthousiast als we weer zo’n intrigerend plaatje of uitdagende puzzel tegenkomen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze breinbrekers het zo goed doen. Mensen zijn van nature nieuwsgierig en competitief; ze vinden het heerlijk om hun grijze massa aan het werk te zetten, zelf een poging te wagen en te ontdekken of ze misschien een detail opmerken dat anderen over het hoofd zien.

Of het nu gaat om foto’s waarop iets verborgen is, ingewikkelde kruiswoordpuzzels of IQ-testjes die je intelligentie op de proef stellen, we hebben het allemaal wel eens geprobeerd. En natuurlijk willen we onze vondsten met jou delen!

Daarom verzamelen we de leukste, meest uitdagende en soms ronduit frustrerende exemplaren om aan jullie voor te leggen. Neem nu de foto waar we het net over hadden. Deze ging als een lopend vuurtje over het internet, simpelweg omdat bijna niemand het ontbrekende nummer kon vinden. Durf jij de uitdaging aan?

Kijk snel op de volgende pagina om een poging te wagen!


play-sharp-fill