WOW! Action verkoopt deze week spotgoedkope beveiligingscamera’s met bewegingssensor

De dagen worden korter en donkerder. Veel mensen zoeken dan ook tijdens de feestdagen de gezelligheid op. Lekker met je familie dineren, ontbijten, brunchen en Sinterklaas of kerstmis vieren. Het klinkt allemaal ideaal, maar wist je dat deze periode ook ‘hoogseizoen’ is voor inbrekers?

Het feit dat veel mensen niet thuis zijn en het lekker snel donker wordt maakt het dat inbrekers tijdens de feestdagen gemakkelijk hun slag kunnen slaan. Het aantal inbraken ligt volgens verzekeraars zelfs 50 procent hoger dan op de overige dagen in het jaar. Kortom: Iets om rekening mee te houden dus! Gelukkig is er een voormalig inbreker met wat tips om ervoor te zorgen dat je huis inbraakproof is en dit gaat makkelijker dan je denkt!

Gepensioneerd inbreker

Een gepensioneerd inbreker heeft een lijstje gemaakt met tips om te voorkomen dat ze bij jou thuis binnendringen. Hij besloot zijn tips met de wereld te delen en op deze manier het aantal woninginbraken te verlagen.

– TIP 1- Investeer in beveiliging
– TIP 2- Gebruik Lichtsensoren
– TIP 3- Zet niets op social media

Laten we maar direct met de spreekwoordelijke deur in huis vallen, maar een goede beveiliging is het allerbelangrijkste om te voorkomen dat inbrekers je huis binnenkomen. Er is echter een probleem: Een beveiligingssysteem voor thuis is flink aan de prijs.

Goedkope beveiligingscamera’s

Hier hebben we toch heel goed nieuws over, want de Action verkoopt nu ook de Smart Connect beveiligingscamera met bewegingssensor en deze zijn een stuk goedkoper dan wanneer je een bedrijf deze laat installeren. Die beveiligingsbedrijven hebben vaak ook een duur maandelijks abonnement. De camera’s van de Action zijn waterbestendig, eenvoudig aan te sluiten op je wifi-netwerk en alle gegevens worden gehost op een EU-server. Je koopt deze camera’s simpel via de webshop van de Action.

Wat doe jij om inbrekers buiten de deur te houden tijdens de feestdagen en heb je al beveiligingscamera’s rond je woning of voordeur? Zo niet… Neem dan een kijkje op deze pagina om gebruik te maken van de superaanbieding van de action. Succes!
play-sharp-fill