SUPERTIP: Verlies armvet in slechts 3 minuten per dag met deze geheime oefening

Veel vrouwen kennen het probleem maar al te goed: overtollig vet onder de armen, ook wel bekend als “kipfilets” of “zwabberarmen”. Helaas lijkt dit vet zich hardnekkig vast te klampen en is het moeilijk kwijt te raken. Maar er is goed nieuws! Met een eenvoudige oefening van slechts 3 minuten per dag kun je dit vervelende armvet laten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ontdek hieronder hoe je met deze effectieve oefening je armen weer strak en stevig kunt krijgen!

Het is een bekend fenomeen: het vetkussentje dat zich na verloop van tijd ophoopt aan de achterkant van je bovenarmen. Deze “kipfilets” of “zwabberarmen” kunnen een bron van onzekerheid vormen voor veel vrouwen, omdat ze zich minder zelfverzekerd voelen in het dagelijks leven.

Mouwloze tops verdwijnen achterin de kast en enthousiast zwaaien naar bekenden wordt vermeden. Gelukkig zijn er verschillende oefeningen die je kunt doen om je armen weer strak en stevig te maken. En het beste van alles?

De oefening die we je op de volgende pagina laten zien, kost slechts drie minuten! Bekijk de beelden op de volgende pagina!


play-sharp-fill