Tuinexpert: Wil je onkruid snel weg? Gebruik deze geheime tip!

Tuinieren is een geweldige hobby om op te pakken; het haalt je naar buiten, verbrandt calorieën en levert bevredigende resultaten op. Of u nu een beginnende tuinier bent of groene vingers hebt, u weet dat tuinieren een lonende manier is om meer tijd buiten door te brengen – of om uw binnenruimte optimaal te benutten!

- Advertentie -

- Advertentie -

Tuinieren is leuk, maar het kan ook heel uitdagend zijn. Het is een subtiele kunst en wetenschap, omdat veel planten subtiel uitgebalanceerde omstandigheden nodig hebben om te gedijen. Helaas zijn uw planten niet het enige dat bloeit, maar ook onkruid. Lees eerst de volgende tips voordat u chemicaliën en dure onkruidverdelgers gaat inslaan. Deze tips en trucjes voor tuinieren zijn gemakkelijk en betaalbaar en helpen je om dit jaar de beste resultaten te behalen!

1. Kokend water.
Met deze tip zal onkruid simpelweg verdwijnen. Giet een pan kokend water over het onkruid heen. Wees voorzichtig met uw mooie planten en bloemen omdat deze ook aangetast worden door het kokende water.

2. Houtsnippers.
Om te groeien en overleven heeft onkruid licht nodig. Daarom is het een goed idee om de aarde met houtsnippers te bedekken. Op deze manier heeft het onkruid minder kans om te groeien en uw tuin te verstoren. Dit vereist een dikke laag houtsnippers.

3. Zuiveringszout.
Groeit er onkruid tussen de stenen van uw terras? Zuiveringszout kan helpen! Strooi wat zout tussen de stenen. Wrijf het in de stenen waar het onkruid groeit. Het onkruid kan niet goed groeien in een zoute ondergrond en zal snel verdwijnen.

Op de volgende pagina vind je nog 5 tips van onze tuinman die je zeker wilt toepassen zodat eindelijk van de onkruid af bent.

- Advertentie -
- Advertentie -