Tweelingzussen trouwen met tweelingbroers en gaan in hetzelfde huis wonen

Bij de meeste broers en zussen is de band heel sterk. Het kan ook versterkt worden doordat je een tweeling bent. Dat namelijk is het geval bij de tweelingzussen Briana en Brittany. Hun band is extreem sterk samen. Er was een festival in Amerika die volledig gewijd was aan tweelingen. De tweelingzussen dachten dat het leuk was om daar naar toe te gaan en anderen te ontmoeten die ook meerlingen zijn. Daar leerden ze de tweelingbroers Deane en Jeremy Salyers kennen. Wat er dan gebeurd is echt verbazingwekkend. Lees mee.

Voor Briana en Brittany was het liefde op het eerste gezicht toen ze Jeremy en Josh zagen, bij het Twins Festival. Andersom vonden de heren de dames ook super aantrekkelijk. De dames waren al eerder een keer naar dit festival geweest maar nu hadden ze toch hun match gevonden. De twee meisjes hadden er van jongs af aan altijd van gedroomd om een ​​tweeling te ontmoeten en te trouwen. Als dat niet was gebeurd, hadden ze elkaar beloofd dat ze nooit zouden trouwen.

Nu was het dan ook gelukt, ze werden samen verliefd op de broer en het jaar daarop volgde al snel een dubbele bruiloft. Het kwartet heeft niet alleen een simultaan huwelijksaanzoek georganiseerd, maar is ook nog eens op dezelfde dag getrouwd. Lees verder op de volgende pagina en bekijk de foto’s.


play-sharp-fill