UPDATE: Ouders Emile betrokken bij verdwijning jongetje?

Het kleine Franse jongetje Émile is al negentien dagen zoek. De onduidelijkheid over wat er precies met hem gebeurd is, blijft hangen. Er zijn aanwijzingen die suggereren dat zijn eigen familie mogelijk een rol heeft gespeeld in zijn verdwijning. Deze intrigerende kwestie heeft de belangstelling gewekt van zowel de lokale Franse bevolking als mensen wereldwijd en zorgt voor een aanzienlijke beroering.

Steun uit geloofsgemeenschappen
Katholieke groeperingen tonen hun solidariteit met Émile’s ouders in deze moeilijke tijd, terwijl er ook kritische vragen worden gesteld over het gedrag en de achtergrond van de vader.

Hoop blijft in de zoektocht naar Émile
De pogingen om Émile terug te vinden zijn niet afgenomen. De ouders van Émile, die deel uitmaken van de katholieke gemeenschap, ontvangen steun van hun geloofsgenoten. Het echtpaar, Marie Vedovini en Colomban Soleil, beiden 26 jaar oud, woont in La Bouillandisse, op ongeveer 170 kilometer van Le Vernet Haut, de plek waar Émile voor het laatst is gezien. De burgemeester karakteriseert het stel als ‘zeer devoot en zeer gereserveerd’. Volgens lokale berichtgeving was het de gewoonte van het gezin om elke zondag met Émile naar Marseille te reizen om de Latijnse mis bij te wonen.

Lees verder op pagina twee waarom de betrokkenheid van de ouders in twijfel wordt getrokken.


play-sharp-fill