Ze weigert 6 vakantiedagen aan een collega te geven en dan ontstaat er een enorme ruzie op kantoor

Mijn collega (41) heeft 3 kinderen en werkt al 17 jaar bij dit bedrijf. Ik ben 27 en heb geen kinderen en werk hier nu 5 jaar. We krijgen 18 betaalde vakantiedagen per jaar en onbeperkte ziektedagen als we een bewijs overleggen. De vakantiedagen worden op 1 januari aan je saldo toegevoegd en stapelen zich op als je ze niet gebruikt. Ook kunnen wij ze aan iemand anders geven.

- Advertentie -

[aoa id=’1′][/aoa]

Mijn collega neemt regelmatig een dag of twee per maand of zo op. Dit jaar heeft ze in januari 10 van haar dagen gebruikt toen haar broer overleed en nog eens 4 toen haar dochter ziek werd. Daardoor heeft ze voor de rest van dit jaar nog maar 4 dagen. Ik heb mijn dagen gespaard voor een lange vakantie en heb 44 dagen, dus ongeveer 2 maanden gespaard.

De kinderen van mijn collega willen dat ze twee weken met hen op een familievakantie gaat en heeft ze aan 4 dagen niet genoeg. Ze wil dat ik haar 6 van mijn dagen geef. Ze rechtvaardigt dat met het feit dat ik kinderloos ben en niet zoveel dagen nodig heb. Lees gauw verder op de volgende pagina.

- Advertentie -
- Advertentie -