Videobeelden opgedoken waarbij 14-jarige jongen leerkracht verkrachtte en vermoorde

Een tiener uit Massachusetts is dinsdag veroordeeld voor het verkrachten en vermoorden van zijn wiskundeleraar op de middelbare school toen hij 14 was. Chism, nu 16, werd veroordeeld voor een verkrachting van Ritzer in de badkamer maar werd vrijgesproken van een tweede verkrachting, gepleegd met een boomtak in een bos bij de school waar Chism haar lichaam had neergelegd.

Hij werd ook veroordeeld voor gewapende overval voor het stelen van Ritzer’s creditkaarten en haar ondergoed. “Dit vonnis is weliswaar het begin van gerechtigheid voor Colleen, maar is zeker geen reden tot feestvieren, omdat er nooit echte gerechtigheid kan zijn voor de gepleegde misdaad,” zei Thomas Ritzer, haar vader.

De familie, voegde hij eraan toe, zal nog steeds aan de misdaden herinnerd worden nu Chism in beroep gaat tegen de zaak en op een gegeven moment voorwaardelijk vrij komt. Tijdens het proces gaf zijn advocaat toe dat Chism Ritzer had vermoord, maar hij zei dat hij aan een ernstige geestelijke ziekte leed en niet strafrechtelijk verantwoordelijk was voor zijn daden. Bekijk de beelden de volgende pagina.

- Advertentie -
- Advertentie -