Vrouw deelt haar geheime truc voor streeploze en glanzende ramen

Het wassen van ramen is vaak een klusje dat we liever vermijden. Het is namelijk niet gemakkelijk om streepvrije ramen te krijgen. Niets is zo vervelend als na het schoonmaken van de ramen nog steeds strepen te zien. Gelukkig bestaat er een trucje waarmee je ramen weer prachtig zullen glanzen en volledig streeploos opdrogen. En het beste van alles is dat je de oplossing waarschijnlijk al in je keuken hebt liggen!

Oma’s geheim voor schone ramen
Oma’s staan bekend om hun slimme schoonmaaktips, en het wassen van ramen is geen uitzondering. Vroeger waren er geen kant-en-klare schoonmaakproducten zoals we die nu hebben, maar toch wisten oma’s altijd hoe ze streepvrije ramen moesten krijgen. Gelukkig kunnen we nu gebruikmaken van een grootmoeders trucje om strepen en vegen op ramen te voorkomen. In de volgende alinea lees je hoe je je ramen kunt laten glanzen als nooit tevoren, met behulp van iets dat je waarschijnlijk al in huis hebt.

Prachtig glanzende ramen
Het schoonmaken van ramen is geen favoriete bezigheid, vooral niet als je na al het harde werk nog steeds strepen ziet en opnieuw moet beginnen. Gelukkig is er een eenvoudig en goedkoop ingrediënt in je keuken dat je ramen weer prachtig laat glanzen en streeploos laat opdrogen. Dus, hoe voorkom je die vervelende strepen op je ramen? Het enige wat je nodig hebt, is een ui. Op de volgende pagina lees je hoe dit precies werkt.


play-sharp-fill