Vrouw onthult de beste manier om haartjes op je bovenlip te verwijderen zónder te scheren

Hoewel steeds meer vrouwen hun lichaamshaar accepteren, vinden de meesten haren boven de lip erg vervelend. Ze zoeken naar de beste manieren om deze zogenoemde “damesbaard” te verwijderen.

Veel vrouwen scheren of waxen zich om een gladde huid te hebben. Maar er zijn ook mildere manieren om van die vervelende haren op de bovenlip of kin af te komen.

Damesbaard verwijderen: zachte huismiddeltjes Het is normaal dat vrouwen wat gezichtshaar hebben. Sommigen hebben er meer last van dan anderen. Bij vrouwen met donker haar is het niet prominenter dan bij blondines, maar het valt wel meer op. Veel vrouwen schamen zich hiervoor. Ze scheren, epileren, of gebruiken warme of koude wax. Anderen kiezen voor laseren.

Maar al deze methoden kunnen schadelijk zijn voor onze huid. Regelmatig scheren kan de huid irriteren, de chemicaliën in de wax kunnen zorgen voor een slechte huid en epileren kan tot ontstekingen leiden.

Er zijn twee eenvoudige recepten die kunnen helpen die ongewenste gezichtsharen voorgoed te verwijderen – zonder scheermesjes!

Deze twee natuurlijke methoden zijn gebaseerd op een recept van vrouwen uit het Midden-Oosten. Bij regelmatig gebruik zou je al na vier weken een glad gezicht moeten hebben! Lees op de volgende pagina hoe je dit doet.


play-sharp-fill