Wikkel aluminiumfolie om je voeten en een paar uur later krijg je dit als resultaat

We kunnen denk ik wel stellen dat iedereen bekend is met aluminiumfolie, het allemaal in huis hebben en het van tijd tot tijd gebruikt. Over het algemeen wordt deze folie voornamelijk in de keuken gebruikt. Maar je kunt het ook op een heel andere manier gebruiken. Zo kan je het ook gebruiken in het huishouden, om je was sneller te laten drogen in de droger, je gasfornuis te beschermen als je met hardnekkige kruiden zoals kerrie gebruikt of om de onderkant van het strijkijzer schoon te maken, maar wist je dat je het ook kan gebruiken als je lichamelijke problemen hebt?

Je kunt aluminium onder andere gebruiken om van vervelende klachten af te komen. Normaal gesproken als je last hebt van lichamelijke klachten, blijven veel mensen met de klacht rond lopen tot het niet meer langer houdbaar is, gaat hij/zij naar de huisarts of zoeken we een middeltje bij de apotheek en/of drogist om dit in te nemen of op te smeren om ervoor te zorgen dat de klachten verdwijnen. Allemaal prima opties, maar aluminiumfolie zou vanaf nu ook een optie kunnen zijn.

De vraag die blijft is natuurlijk: “wat moet ik dan doen en waartegen helpt aluminiumfolie dan, want ik kan het niet opeten? Je gelooft het misschien niet, maar door bepaalde lichaamsdelen in aluminiumfolie te wikkelen en dit een aantal uur om datzelfde lichaamsdeel te laten zitten of de folie van tevoren in de vriezer te leggen, kan je kwalen als vermoeidheid, gewrichtspijn en zelfs verkoudheid tegengaan. Je leest er alles over op de volgende pagina, lees dus snel verder!


play-sharp-fill