WOW! Action verkoopt populaire, dure hoofdkussens voor een fractie van wat ze normaal kosten

Een goed hoofdkussen vinden is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Wij kunnen er helaas alles van weten. De een is te dun, de ander te dik en als je dan een goed middenmootje vindt dan blijkt het een bron te zijn voor bacteriën, huisstofmijten en ga zo maar verder. Lekker slapen is dan ook direct verleden tijd. Geloof ons maar! Zeker als je ook nog eens niet lekker ligt.

Een kwalitatief goed hoofdkussen is daarentegen vaak onwijs duur. Prijzen van tussen de 100 en 150 euro zijn dan ook niet vreemd. Een flinke investering die het over het algemeen wel waard is, maar goed: Je moet het tijdens deze dure tijd ook maar net hebben. Er is daarentegen wel weer onwijs goed nieuws, want de Action verkoopt hoofdkussens met alle eigenschappen van de duurdere merken voor een schijntje van wat je er normaal voor betaalt. Inslaan die handel!

Het belang van een anti-bacterieel hoofdkussen

Een hoofdkussen krijgt veel te verduren. Je brengt er een groot deel van de nacht op door. Wist je dat een kussen gemiddeld 7 kilo per nacht aan gewicht te dragen heeft en dingen dode huidcellen, zweet, bacteriën en huisstofmijten aantrekken en opslaan. Na twee jaar slapen bestaat je kussen vooral uit viezigheid. Ieuw! Een anti-bacterieel kussen gaat deze dingen allemaal tegen, waardoor je altijd lekker ligt. Je krijgt de optimale ondersteuning, voor een minimale prijs.

Gezondheidsproblemen

Een smerig kussen kan zorgen voor een toename op het gebied van gezondheidsproblemen. Denk hierbij aan rug- en nekklachten door het slapen in een verkeerde houding, maar ook astma, allergische reacties, huiduitslag en ga zo maar verder. Begint een antibacterieel kussen er nu al niet onwijs aantrekkelijk uit te zien? Wij vinden van wel! Zeker als je jezelf bedenkt dit twee van deze kussens in de webshop van de Action net 20 euro kost.

Behandeld

Jij en je partner slapen heerlijk op deze middelstevige kussens, maar vooral ook heel hygiënisch. De kussens zijn namelijk behandeld met BI-OME ®-technologie. Dit zorgt ervoor dat de kussens anti-bacterieel zijn: de ontwikkeling van bacteriën wordt geremd. Dat maakt ze ook hypoallergeen. Maar voor jou betekent dit ook dat ze langdurig fris blijven en vrij van vervelende geurtjes. De kussens zijn daarnaast luchtig en ademend en hebben een tijk (hoes) van verantwoord BCI-katoen (Better Cotton Initiative). Kortom, een kussen waar je elke avond weer met een goed gevoel op gaat liggen.

Ben jij op zoek naar een kussen met alle goede eigenschappen van de duurdere merken? Neem dan een kijkje op deze pagina om zelf ook een een Dreamliner hoofdkussen aan te schaffen. Slaap lekker!
play-sharp-fill