WOW! Dit artikel is een must voor iedereen die gek is op chocolade en je koopt deze gewoon bij de Action

Ben jij ook zo gek op chocola? Jij bent de enige niet, want wij op de redactie lusten ook wel een bonbonnetje, reepje of potje Nutella op zijn tijd. Buiten dat chocolade lekker is, blijkt het ook nog eens onwijs goed voor je er zo nu en dan even mee te laten gaan.

- Advertentie -

Pure chocolade zit namelijk vol met antioxidanten. Uit onderzoek is gebleken dat deze een zeer gunstig effect hebben op je hart en bloedvaten en zelfs diabetes zouden kunnen voorkomen. Daarnaast maakt het eten van chocolade endorfine en serotonine vrij in je lichaam. Je voelt je meer ontspannen en het geeft je lichaam en geest een flinke boost. Kortom: Alle reden van de wereld om eens even een kijkje te nemen naar het volgende product van de Action: Een heuse chocoladefontein.

Chocoladefontein

Je ziet ze waarschijnlijk weleens staan. Meestal bij de beruchte all you can est-restaurants. Een chocoladefontein. Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij dromen er altijd stiekem over dat we er zelf eentje in ons bezit mogen hebben. Hoe lekker is het om thuis je lange vingers, aardbeien, marshmallows of noem het maar op, in de chocolade te kunnen dippen?

Prijsknaller

Het nadeel hiervan is dat een chocoladefontein best aan de prijs kan zijn. Het is dus niet iets wat je zomaar even koopt. Maar natuurlijk niet als het aan de Action ligt, want bij deze winkel koop je er een voor een prikkie. Het is een echte prijsknaller. Zeker als je bij jezelf nagaat hoeveel plezier je van dit apparaat kan hebben. Het is tijdens feestjes, verjaardagen en een simpele filmavond het middelpunt van je tafel. Niemand zal van de heerlijke, warme, stromende chocolade af kunnen blijven.

Ideaal

Maak dus iedere feestelijke gelegenheid nóg leuker en lekkerder met deze chocoladefontein. Leg jouw favoriete snoepjes of fruitsoorten in de bakken onder de fontein, en dip ze met de meegeleverde bamboeprikkers in de stromende chocola. De voetjes onderop zijn verstelbaar, waardoor je de fontein ook op oneven oppervlakken kunt neerzetten. Na gebruik maak je hem gemakkelijk schoon door de onderdelen uit elkaar te halen en met de hand af te wassen. Wees er echter wel snel bij, want deze chocoladefonteinen gaan onwijs snel over de toonbank bij de webshop van de Action.

Wil jij ook een chocoladefontein hebben? Misschien wel voor tijdens de kerstdagen? Je bestelt deze nu voor 29,95 via deze pagina. Bon appetit!

- Advertentie -
- Advertentie -