WOW! Met dit apparaat verdrijf je een gourmetlucht binnen seconden en je koopt deze voor een prikkie bij de Action

De luchtvochtigheid is een belangrijk onderdeel van hoe je jouw woning gezond kan houden. Het ideale niveau ligt rond de 30 en 60 procent, maar veel woningen komen hier niet aan. Zeker niet als er op warme dagen een kachel aanstaat.

Een te lage luchtvochtigheid in je woning kan zorgen voor een tal van kwaaltjes. Denk hierbij aan een droge huid, barstjes in je lippen, hoofdpijn, een toename van allergie├źn en ge├»rriteerde ogen. Je kan dit gelukkig allemaal makkelijk oplossen door een luchtbevochtiger aan te schaffen.

Wat is een luchtbevochtiger precies?

Een luchtbevochtiger brengt, even simpel gezegd, vocht terug in de lucht. Je kan de vochtigheidsgraad in je woning zelf meten en controleren. Aanpassen doe je dus simpel met dit apparaat. Op deze manier kan je zelf zorgen voor de perfecte balans van vochtige en droge lucht in je woning.

Ontspannend

Dit is natuurlijk allemaal goed en wel, maar een dergelijk apparaatje is op veel meer manieren goed voor je. Je kan namelijk aan sommige modellen ook etherische olie toevoegen voor een extra ontspannend effect. Er zijn ook modelletjes die bepaalde visuele effecten geven. Dit staat dus ook nog eens leuk in je woning, heeft daadwerkelijk nut voor je gezondheid en het helpt je woning lekker ruiken.

Hoe kan je met een luchtbevochtiger gourmetlucht verwijderen

Dit is simpel: Na een avondje gourmetten is de balans van lucht in je woning verstoord. Het stinkt en alles voelt vettig aan en het is gewoon smerig. Door wat lekker geurende etherische olie aan je luchtbevochtiger toe te voegen verdrijf je deze nare luchtjes en ongezonde lucht met een handomdraai. Sterker nog: Je doet dit terwijl je nog gezellig zit na te keuvelen met je familie. Zo simpel kan het zijn.

LSC Smart Connect Luchtbevochtiger

Veel van de goede merken luchtbevochtigers zijn duur en zien er (rot gezegd) niet uit. Het is dus boffen dat Action een superleuk en bovenal; goedkoper(!) exemplaar verkoopt. Verbeter de luchtkwaliteit met een beter vochtgehalte en verwijder nare geurtjes met de LSC Smart Connect luchtbevochtiger. Het lichtje aan de bovenkant zorgt voor een uniek vlam-effect, dat is heerlijk ontspannend om naar te kijken. Met slechts een paar druppels etherische olie kan je de ruimte vullen met een heerlijke geur. Ideaal!

Nieuwsgierig geworden naar de luchtbevochtiger? Deze is alleen te verkrijgen via de webshop van de Action. Je kan de luchtbevochtiger aanschaffen via deze pagina. Zo ga je goed voorbereid de kerstdagen tegemoet. Ideaal!
play-sharp-fill