Ze leeft met 50 muizen in huis: “ze zijn heel sociaal en baden in de gootsteen in de keuken”

Welk huisdier zou je graag willen hebben. Meeste mensen willen dan een hond of een kat. Zelfs een goudvis of konijn is vaak gewenst. Echter deze dame heeft een beetje een aparte keus voor haar huisdieren. Ze wilt niet graag alleen zijn en koos ervoor om meerdere huisdieren in huis te nemen. Maar welke huisdieren heeft ze genomen dan? Michele Raybon, 51 jaar, uit Palmdale, in Californië heeft besloten om 50 huisdieren in huis te nemen, wat voor huisdieren? Muizen!

Ja je inderdaad je leest het goed 50 muizen zijn haar huisdieren. De vrouw raakte onmiddellijk gehecht aan de dieren omdat ze ze erg vriendelijk en sociaal vindt en ze haar gezelschap weten te geven.

“Ik hou heel veel van dieren. Toen ik opgroeide, wilde ik dierenarts worden, maar het is anders gegaan. – vertelde ze – ik heb ook vier honden, drie katten en twee varkens die in hun eigen omheining leven. Dat van muizen is geen obsessie, het is eerder een passie. Ze zijn allemaal erg sociaal en hebben heel verschillende karakters. Het zijn mijn kleine “kinderen”. – vervolgde Michele – Ze zijn geweldig”. Bekijk de video van Michelle op de volgende pagina.


play-sharp-fill