Zij bevalt eerder zodat haar man hun dochter kan zien voordat hij sterft

Het is niet makkelijk om ouder te zijn. Veel mensen krijgen een natuurlijk verlangen om een gezin te stichten op een bepaald moment in je leven. Meestal is dat als je wat ouder bent en dan ben je ervan overtuigd dat het nu de juiste tijd is om kinderen te krijgen. Het is normaal, want op een bepaald moment in het leven droom je ervan om een gezin te stichten of het uit te breiden.

×

Helaas zijn er mensen die, na er zo lang over gedroomd te hebben, eindigen in een “gebroken” gezin. Een Amerikaanse vrouw, Diane Aulger, droomde ervan haar gezin uit te breiden met een vijfde kind, die ze met de man van haar leven kreeg. Helaas kreeg hij een terminale ziekte waardoor hij zijn dochter niet kon zien opgroeien. Op dat moment voel je je enorm machteloos als bepaalde tragedies in je leven komen.

Mark en Diane hebben al vier kinderen. Diane werd zwanger van de vijfde en ze waren intens gelukkig. Totdat een vreselijk bericht kwam voor de familie, Mark was gediagnosticeerd met darmkanker. De toestand van Mark was ernstig, zo ernstig dat er werd gemeld dat hij nog maar 1 week te leven had. De pijn om dit nieuws was enorm, niet alleen omdat Mark zijn vrouw en 4 dochters alleen zou laten, maar ook omdat hij niet bij de bevalling van zijn vijfde dochter aanwezig kon zijn. Lees verder op de volgende pagina.

- Advertentie -
- Advertentie -