Zwangere vrouw zoekt 19-jarige man na onenightstand op strand

Stel je voor: je bent 30, geniet van een avondje uit op Tenerife en ontmoet een jongeman van 19 op het strand. Sarah-Jayne Snow bevond zich in precies deze situatie. Ondanks hun leeftijdsverschil besloten ze een spontane nacht samen door te brengen. Ze wisselden geen contactinformatie uit, maar die keuze kwam later met een onverwachte wending.

Ontdekking: een nieuwe fase in het leven
Sarah-Jayne kwam na haar vakantie thuis en ontdekte dat ze zwanger was. Nu wilt ze graag in contact komen met de jongeman. Haar enige aanknopingspunten? Zijn leeftijd van 19 jaar en het feit dat hij beweerde te werken in het Braehead Shopping Centre in Glasgow. Oh, en een foto die ze samen namen, voornamelijk om aan haar zus te laten zien met wie ze die avond uit was.

Sociale media: een schreeuw om hulp
Om de jongeman te vinden, zet Sarah-Jayne alle middelen in die ze tot haar beschikking heeft. Ze deelt de foto op sociale media in de hoop dat het internet haar kan helpen. Haar motivatie is duidelijk: “Ik kan prima alleen voor mijn kind zorgen, maar ik wil dat hij de kans heeft om zijn vader te kennen. Ik wil dat zowel de vader als zijn familie op de hoogte zijn, zodat ze betrokken kunnen zijn als ze dat wensen.”

Hoe het verder afloopt lees je op pagina 2.


play-sharp-fill